dilluns, 26 de març del 2018

ONCOCURSA GUIXOLS TRAIL







Que és la  l’ONCOCURSA GUÍXOLS TRAIL?

L’ONCOCURSA neix amb la finalitat d’organitzar una activitat solidària per tal de recaptar recursos econòmics per la  Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les condicions de vida dels malalts de càncer. Fet que serà consumat amb els drets d’inscripció i  participació de dos equips de corredors a  la propera edició de l’ONCOTRAIL 2022 els dies 3 i 4 d’octubre, a la vila de Palafrugell.

L’ONCOCURSA GUIXOLS TRAIL s’organitzarà el proper dia 3 d'abril de 2022 a la vila de Sant Feliu de Guíxols. Cursa organitzada pels membres que composen l'equip inscrit a l’ONCOTRAIL 2022, amb el nom de ONCORUNNERSXUNSONRIURE. Persones amb una afició i finalitat comuna córrer per als malats de càncer. I així, posar el seu petit gra de sorra sobre una causa solidaria, i compartida per més equips de les comarques gironines i altres.
Però també és cert que sense el suport de entitats publiques i privades, no és podria desenvolupar, atès a la seva finalitat solidaria. Per tant, agraïm el suport i col·laboració de la Fundació Oncolliga de Girona,  La Piscina Municipal “La Corxera” de Sant Feliu de Guíxols i a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en el  nostre projecte solidari.
També agraïm a les entitats i empreses privades, que amb al seu donatiu a la causa, també formant part d’aquest projecte ONCORUNNERSXUNSONRIURE.

A TOTS ELLS, GRÀCIES PER LA VOSTRE CONFIANÇA!!!

L’ONCOCURSA és divideix en tres curses en una mateixa finalitat, fer conèixer el nostre projecte a totes les persones practicant o no,  al TrailRunning i Senderisme.
Cursa popular solidària en tres modalitats, Caminada de 6 km i Cursa de 14 km, apte per a tothom i Trail de 24 km per al més atrevits, amb sortida i arriba a Sant Feliu de Guíxols. Cursa que és desenvoluparà per el nostre territori del Massís de l’Ardenya marítima. El conjunt d'aquest massís constitueix una àrea natural de valors estètics i paisatgístics excepcionals. 

Més informació a Runedia:

https://runedia.mundodeportivo.com/carrera/ii-onocursa-solidaria-guixols-trail-20k-2019/201954759/

https://runedia.mundodeportivo.com/carrera/ii-onocursa-solidaria-guixols-trail-12k-2019/201954760/



TRACK WIKILOC TRAIL 24K, CURSA 14K i CAMINADA 6K



  Cursa 14K 

    Caminada 6K 


US HI ESPEREM!!!!!..............SALUT I CAMES!!!!!




1 comentari:

  1. Hola.
    Ens agradaria apuntar-nos a aquesta marxa solidaria, el trial de 24 km, però no trobem enlloc la manera d'aùntar-nos.
    Moltes gràcies

    ResponElimina

COL·LABORADORS