dilluns, 26 de març de 2018

ONCOCURSA GUIXOLS TRAILULTIMA HORA!!!!!

Atès a la situació actual sobre el Covid-19, des de l'oraganització i seguin els consells de la Comissió d'Activiats Esportives al nostre municipi, ens veiem obligats a suspendre la ONCOCURSA GUIXOLSTRAIL en totes les seves modalitats.

Fins l'any que bé!!!!Que és la  l’ONCOCURSA GUÍXOLS TRAIL?

L’ONCOCURSA neix amb la finalitat d’organitzar una activitat solidària per tal de recaptar recursos econòmics per la  Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les condicions de vida dels malalts de càncer. Fet que serà consumat amb els drets d’inscripció i  participació de dos equips de corredors a  la propera edició de l’ONCOTRAIL 2020 els dies 3 i 4 d’octubre, a la vila de Palafrugell.

L’ONCOCURSA GUIXOLS TRAIL s’organitzarà el proper dia 13 de setembre de 2020 a la vila de Sant Feliu de Guíxols. Cursa organitzada per els 16 membres que composen els dos equips inscrits a l’ONCOTRAIL 2020, amb el nom de ONCORUNNERSXUNSONRIURE I i II, i dorsals 13 i 14 respectivament. Persones amb una afició i finalitat comuna............córrer per als malats de càncer. I així, posar el seu petit gra de sorra sobre una causa solidaria, i compartida per més equips de les comarques gironines i altres.
Però també és cert que sense el suport de entitats publiques i privades, no és podria desenvolupar, atès a la seva finalitat solidaria. Per tant, agraïm el suport i col·laboració de la Fundació Oncolliga de Girona,  La Piscina Municipal “La Corxera” de Sant Feliu de Guíxols i a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en el  nostre projecte solidari.
També agraïm a les entitats i empreses privades, que amb al seu donatiu a la causa, també formant part d’aquest projecte ONCORUNNERSXUNSONRIURE I i II.

A TOTS ELLS, GRÀCIES PER LA VOSTRE CONFIANÇA!!!

L’ONCOCURSA és divideix en dues curses en una mateixa finalitat, fer conèixer el nostre projecte a totes les persones practicant o no,  al TrailRunning i Senderisme.
Cursa popular solidària en tres modalitats, Caminada de 6 km i Cursa de 14 km, apte per a tothom i Trail de 24 km per al més atrevits, amb sortida i arriba a Sant Feliu de Guíxols. Cursa que és desenvoluparà per el nostre territori del Massís de l’Ardenya marítima. El conjunt d'aquest massís constitueix una àrea natural de valors estètics i paisatgístics excepcionals. 

Més informació a Runedia:

https://runedia.mundodeportivo.com/carrera/ii-onocursa-solidaria-guixols-trail-20k-2019/201954759/

https://runedia.mundodeportivo.com/carrera/ii-onocursa-solidaria-guixols-trail-12k-2019/201954760/TRACK WIKILOC TRAIL 20K, CURSA 12K i CAMINADA 6K  Cursa 14K 

    Caminada 6K 


US HI ESPEREM!!!!!..............SALUT I CAMES!!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari

COL·LABORADORS